ЕООД

Партньори

Керамиката съпътства човешката цивилизация от незапомнени времена. По нашите земи също могат да се видят едни от най-добрите образци от древността, останали от богатите култури на траки, римляни и византийци. Най-добрите им традиции в тази област са възприети и обогатени още в Първото Българско царство.

Причината за тази "вечна" употреба на керамика от човека се крие в нейните качества:

  • - Керамиката е естествен материал. Съставена е от различни видове глини, каолин и др.
  • - Тя е изключиттелно здрав и траен материал, който може да се съхрани за цели поколения.
  • - Лесна е за подържане.
  • - В зависимост от конкретния вид има ниска или почти нулева степен на водопоглъщане. Това я прави на практика незаменим материал за бани, мокри помещения и за външни пространства.
  • - Не на последно място има висока естетическа стойност, комбинирана с вкус и фантазия керамиката създава неповторима атмосфера във всеки един интериор.

Разбира се съвременните технологии за производство на керамика са се развили в течение на хилядолетията, но сърцевината остава една и съща - естествена земна маса - пресована в определена форма, декорирана и изпечена.

БОТ-КО предлага богата селекция от фаянс, теракот и гранитогрес. По дизайн и разцветки те са обединени в многобройни колекции за баня. Всяка колекция е окомплектована с подходящите фризове и декори. Възможностите за комбиниране на плочки, фризове и декори са на практика неограничени и с помощта на нашите дизайнери и консултанти можете да създадете Вашата собствена уникална баня.

Нашите партньори са водещи производители в България и в световен мащаб:

Българският производител на фаянс, теракот и гранитогрес. Състои се от два завода - в гр. Исперих и гр. Шумен.През 90-те години на 20 век амбициозният мениджърски екип успя напълно да обнови двата завода и да създаде много нови работни места. Вмомента те са оборудвани с най-съвременните производствени декориращи линии и пещи и годишното им производсво надхвърля 17 млн. кв.м. Продуктите на KAI са с много добро съотношение на цена, качество и дизайн и са намерили прием освен на нашия пазар и във Франция, Великобритания, Холандия, Румъния и др.

KEROS

Керос Керамика е фамилна компания, създадена през 1994 в гр. Нулес- Испания с предмет на дейност производство на керамични плочки. От месец юли 2009 г.функционира и заводът на фирмата в Русе. Името Керос е синоним на качество, модерен дизайн, съобразен със съвременните тенденции, висок професионализъм и коректност. Фирмата притежава сертификати за внедрена интегрирана система за управление на качеството UNE-EN-ISO 9001:2001, околна среда UNE-EN-ISO 14001:1996 и условия на труд OHSAS 18001:1999. Продуктовата гама включва стенни, подови, гранитогресни плочки и разнообразие от декоративни елементи, познати в повече от 80 страни по света.

Контакти

Адрес: гр. Исперих, ул. Хан Аспарух 14
Телефон: 0886 057 531; 0885 812 363
E-Mail: botko72@abv.bg